Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Onoram orice comanda !

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cabine pentru birou Spatii inteligente Vetrospace Bisley

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
24443
Out Of stock
Descriere
Vetrospace Bisley nu lasa loc pentru bacterii, calitate proasta a aerului sau distragere a zgomotului, lasandu-va liber sa va maximizati productivitatea si bunastarea la locul de munca. Aceste cabine de birou sunt concepute pentru a crea medii de lucru sigure si sanatoase.

Vetrospace Bisley integreaza  trei tehnologii: dezinfectia cu lumina vizuala (VLD), ventilatia cu aer curat HEPA-13 si nano-acoperirea catalitica antivirala, toate ce duc la rezultate uimitoare, creand cele mai sigure cabine din lume.
Izolare fonica exceptionala
Capacitatile remarcabile de izolare fonica sunt obtinute cu panouri sandwich robuste, sticla cu geam dublu strat triplu cu folie de control al sunetului si EcoFelt - care este un excelent absorbant de sunet realizat din 90% lana. Vetrospace s-a dovedit ca reduce sunetul la 32 dB pe baza standardului ISO 23351-1 si atinge un STI (Index de transmisie a vorbirii) de 0,03.

Tehnologia de tunel silentios si un sistem dublu de filtrare permit aerului pur sa curga silentios si eficient prin Vetrospace.
Iluminare antimicrobiana
Prefiltrarea, plus un filtru HEPA-13 elimina chiar si cele mai mici particule daunatoare de aer, 99,90% dintre ele si impuritatile, iar un senzor de CO2 creste fluxul de aer pe masura ce mai multi oameni intra in spatiu.

Pasind intr-un Vetrospace, activati automat luminile albe VLD (detectia luminii vizibile). S-a dovedit stiintific ca limiteaza cresterea microbilor, aceasta lumina alba pura, fara palpaire, inseamna ca bacteriile nu au sansa sa se dezvolte in timp ce lucrezi.

Cand parasiti Vetrospace, luminile albastre de dezinfectie VLD se aprind, generand un efect antimicrobian puternic care ucide pana la 99,9% dintre microbi, dar este complet inofensiv pentru oameni si materiale.
Sistemul Intelligent Cleanair
Impreuna cu un sistem Intelligent CleanAir si tehnologia VLD cu lumina albastra, produsele Vetrospace apartin clasificarii ISO-7 pentru camerele curate.

Vetrospaces pot fi persinalizate cu usurinta pentru a se potrivi oricarui mediu de lucru. Alegeti dintre sase dimensiuni de cabine (de la 1m2 pana la 12m2), cinci configuratii structurale si trei niveluri de specificatii:  Cubspace
Design izolat fonic cu ventilatie standard.
Airspace
Ventilatia inteligenta ISO-7 elimina pana la 99,9% din particule
Cleanspace
Ventilatie inteligenta ISO-7 cu iluminare antimicrobiana (pentru a reduce microbii cu pana la 99,9%)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura